Een escape room als attractie op jouw eigen feest of evenement. Geen pakket met spelletjes, geen kaartspellen, maar een echte escape room!
Escape room Camping Hogenood is bij uitstek een escape room die je op ieder feestje kwijt kunt. Omdat deze caravan slechts de ruimte van één parkeerplek inneemt is hij op vrijwel ieder evenement te plaatsen.

Attractie escape room Camping Hogenood

Escaperoom op bedrijfsfeestjes

Vanwege de korte duur van de escaperoom (10 of 35 minuten), en de mogelijkheid om hier een spannende competitie aan te hangen past Camping Hogenood heel goed thuis op bedrijfsfeestjes.
Uw collega’s zullen zeker de strijd met elkaar aan gaan om de snelste tijd!

Escaperoom op evenementen

Bent u een evenement aan het opzetten? Dan is het vaak zoeken naar leuke attracties om aan uw bezoekers aan te kunnen bieden. Daarvoor biedt Camping Hogenood de ideale oplossing. Als er plaats is voor een hele kleine caravan (ca. 4 meter lang) dan informeren we u graag eens over de mogelijkheden.

Mobiele escaperoom Hogenood

Volledige escape room-beleving

Ook al is de caravan niet zo groot. Mensen die deze escape room hebben gespeeld ervaren het als een echte escape room. Er schuilen meer uitdagingen in zo’n kleine caravan dan de meeste mensen vooraf denken. Zelfs de korte variant wordt zeer positief ervaren.

Interesse?
Neem contact op met de campingbaas.